Jubileumsfesten hålls i Nybohovs festlokal. I avgiften för festen ingår japansk buffé, välkomstdrink, två glas vin eller öl eller läsk samt kaffe efter maten. Det kommer också att finnas en billig bar. De som vill delta anmäler sig genom att sätta in pengarna på Stockholm Aikikais plusgirokonto 608367-9. Glöm inte att ange namn och Jubileumsfest när pengarna betalas in. Antalet platser är begränsat så det är viktigt att man anmäler sig så snart som möjligt.

• Plats: Nybohovs festlokal, Nybohovsbacken 50, T-banestation Liljeholmen
• Tid: 29, november kl 18.00- (senast vid midnatt måste vi lämna lokalen)
Vuxna betalar 300:-, barn, ungdomar (upp till 20 år) och studenter betalar 150:-.

Om ni har några frågor, mejla dem gärna till Stockholm Aikikais festgeneral
solveig.hollari@gmail.com

Stockholm Aikikai önskar er varmt välkomna till detta unika firande!