Stockholm Aikikai fyller 50 år och är Sveriges äldsta existerande aikidoklubb. Det vill vi fira genom att bjuda in till en jubileumsträning och en jubileumsfest den 29 november 2014.

Jubileumsträning
Under jubileumsträningen kommer olika instruktörer att avlösa varandra. Det kommer också att finnas ett barnpass. Mer information om jubileumsträningen och exakta tider för de olika passen kommer senare. De som vill delta på träningen behöver inte föranmäla sig. Avgiften betalas på plats (ta gärna med jämna pengar).
• Plats: Judodojon i källarplanet i Brännkyrkahallen
• Tid: 11.00-14.40 • Kostnad:
Vuxna betalar 100:-, ungdomar (upp till 20 år) och studenter betalar 50:-, barn tränar gratis under det speciella barnpasset.

Jubileumsfest
Jubileumsfesten hålls i Nybohovs festlokal. I avgiften för festen ingår japansk buffé, välkomstdrink, två glas vin eller öl eller läsk samt kaffe efter maten. Det kommer också att finnas en billig bar. De som vill delta anmäler sig genom att sätta in pengarna på Stockholm Aikikais plusgirokonto 608367-9. Glöm inte att ange namn och Jubileumsfest när pengarna betalas in. Antalet platser är begränsat så det är viktigt att man anmäler sig så snart som möjligt.

• Plats: Nybohovs festlokal, Nybohovsbacken 50, T-banestation Liljeholmen
• Tid: 18.00- (senast vid midnatt måste vi lämna lokalen)
Vuxna betalar 300:-, barn, ungdomar (upp till 20 år) och studenter betalar 150:-.

Om ni har några frågor, mejla dem gärna till Stockholm Aikikais festgeneral solveig.hollari@gmail.com.

Stockholm Aikikai önskar er varmt välkomna till detta unika firande!